Horecamedewerker Naturalis
Leiden
Horecamedewerker
Vrijetijdslocaties/Leisure
0 - 38 uur
Kom werken als horecamedewerker bij Vermaat
Hey Horeca held ! Op zoek naar een toffe baan bij Museum Naturalis? Als medewerker help jij alle gasten met een glimlach. Heb je geen ervaring? Wij leren het je graag!
Horecamedewerker Naturalis
Leiden
Vrijetijdslocaties/Leisure
Horecamedewerker
0 - 38 uur
Jouw werkplek
Een prachtig museum in Leiden. Wij verzorgen hier een buffetrestaurant en veel banqueting. Doordeweeks komen er 600 gasten en dit kan in het weekend oplopen tot wel 4000 gasten. In het museum is biodiversiteit erg belangrijk en dit laten wij ook zien in de lunch. Zo is alles zo goed als vegatarisch en hebben wij ook vegan opties. Naturalis ligt op 5 minuten lopen vanaf Leiden Centraal station en hierdoor goed te bereiken met het OV. Het museum is geopend van maandag t/m zondag tussen 10.00 - 17.00 uur.
Jouw team
Het team is groot en bestaat uit 50 collega's. Het is een stabiele groep met een aantal collega's die al langer bij ons werken en een aantal studenten. Samen zorgen zij dat onze gasten naast het prachtige museum ook kunnen genieten van heerlijk eten en drinken.
Jouw functie
Je start de dag met een lekker kopje koffie of schuift aan tafel tijdens het diner. Van bar draaien, wijk lopen of food runner, jij krijgt sowieso energie van het bedienen van gasten. Of het nou tijdens het ontbijt is of in de avond tijdens een leuk event, jij bent die horeca knaller die van wanten weet en de hele zaak een glimlach bezorgt. Maak lekker een praatje met de gasten en geef ze een beleving om nooit te vergeten.
Heb je mooie ideeen om de uitstraling van de gerechten en de service nog beter te maken, jouw mening telt! Kom maar op, want wij geloven dat jij het verschil maakt..
Jouw ingrediënten
Sluiten de ingrediënten niet helemaal aan bij jou? Bij Vermaat verwelkomen we iedereen en omarmen we onze verschillen. Ervaar jij, om wat voor reden dan ook, een afstand tot werk? Via onze Social Return pagina komen onze Jobcoaches graag met jou in contact.
Recruitment helpt jou graag verder!
Jouw werkplek
Een prachtig museum in Leiden. Wij verzorgen hier een buffetrestaurant en veel banqueting. Doordeweeks komen er 600 gasten en dit kan in het weekend oplopen tot wel 4000 gasten. In het museum is biodiversiteit erg belangrijk en dit laten wij ook zien in de lunch. Zo is alles zo goed als vegatarisch en hebben wij ook vegan opties. Naturalis ligt op 5 minuten lopen vanaf Leiden Centraal station en hierdoor goed te bereiken met het OV. Het museum is geopend van maandag t/m zondag tussen 10.00 - 17.00 uur.
Jouw team
Het team is groot en bestaat uit 50 collega's. Het is een stabiele groep met een aantal collega's die al langer bij ons werken en een aantal studenten. Samen zorgen zij dat onze gasten naast het prachtige museum ook kunnen genieten van heerlijk eten en drinken.
Jouw functie
Je start de dag met een lekker kopje koffie of schuift aan tafel tijdens het diner. Van bar draaien, wijk lopen of food runner, jij krijgt sowieso energie van het bedienen van gasten. Of het nou tijdens het ontbijt is of in de avond tijdens een leuk event, jij bent die horeca knaller die van wanten weet en de hele zaak een glimlach bezorgt. Maak lekker een praatje met de gasten en geef ze een beleving om nooit te vergeten.
Heb je mooie ideeen om de uitstraling van de gerechten en de service nog beter te maken, jouw mening telt! Kom maar op, want wij geloven dat jij het verschil maakt..
Vermaat Academy
Voor jou als horecamedewerker bieden wij talentenprogramma's om je verder te ontwikkelen, barista trainingen, online e-learnings die bij jou passen en trainingen op het vlak van veiligheid.
Feest
Dat we bij Vermaat goed kunnen feesten, laten we elk jaar zien tijdens het Vermaat Festival. Met collega's vanuit het hele land gaan we maximaal uit ons dak. Ben jij er ook bij?
Voorwaarden bij Vermaat
Onboarding
Als start bij je nieuwe baan, krijg je een kijkje in de wereld van Vermaat met een online e-learning HACCP, Allergenen en Vermaat. Ook krijg je een toffe goodiebag.
Marco werd geboren in Soesterberg in een familie met een horeca achtergrond. Zijn passie voor het vak begon op jonge leeftijd door zijn vroege betrokkenheid in horeca-activiteiten. Tijdens zijn schoolperiode had hij verschillende restaurant bijbaantjes. Na het afronden van de middelbare hotelschool in Wageningen bouwde hij een succesvolle carrière op in verschillende horecagelegenheden.
Jouw werkgever
In 1978 begonnen als delicatessenwinkel. Nu uitgegroeid tot dé specialist in horeca op maat en daarbij één van de grootste horecawerkgevers van Nederland met 500+ door het hele land.Functie: | horecamedewerker |
Startdatum: | 24-11-2023 |
Ervaring: | Ervaren |
Educatielevel: | MBO |
Contracttype: | Vast |
Salaris: | onbekend – onbekend |
Uren per week: | 1 – 38 |
Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.
Deel de vacature:
Redactie Voorschotenkrant
Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorschotenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!
Altijd op de hoogte van het laatste nieuws in gemeente Voorschoten via Voorschotenkrant.nl.
Vind woningen, vacatures, bekijk 112 meldingen en zie wanneer evenementen plaatsvinden op Voorschotenkrant.nl.
© Voorschotenkrant.nl is een merk van Krant.News Regionale nieuws groep.