Vacature Oppas

Oppas in Wassenaar

  • Redactie Wassenaar
  • 19-12-2023

Oppas in Wassenaar

Oppassen op dit huisdier? Neem direct contact op met dit baasje.

Wij zoeken een lieve, betrouwbare oppas voor onze beestenboel voor als wij op vakantie willen of voor als we een paar dagen weg moeten. Wij hebben een heerlijk huis met tuin en bos in de omgeving. Mocht iemand interesse hebben neem dan contact met mij op. Hartelijke groet Nanette van Bosse

Ik zoek een oppas voor:

Eenmalige vakantie
Midden september tot en met Begin oktober

Woonplaats Wassenaar Postcode 2243BW


Functie: oppas Startdatum: 17-12-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Huisdierenoppas.nl via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de wassenaarkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Oppas Huisdierenoppas.nl 17-12-2023


Functie:oppas
Startdatum:18-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Voorschotenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorschotenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Oppas Huisdierenoppas.nl 18-12-2023

Bekijk ook andere vacatures