Vacature Zelstandig Werkende Bakker

Zelstandig Werkende Bakker in s-Gravenhage

Professioneel Leidinggeven

  • De Horeca Academie
  • Studenten vertellen
  • Werken bij de Horeca Academie

Onze opleidingen voor

Zelstandig werkende Bakker
en banketbakker.

Home > Zelstandig werkende Bakker en banketbakker.

Vragen?

Bel:

Functie-omschrijving

Zelfstandig werkende Bakker banketbakker
32-34 uur per week verdeeld over 4 dagen.
2 wekende per maand
We zoeken 2 personen die de diensten van 7 dagen samen opvullen.
We bakken elke dag, brood Kaneelbollen koek taart en croissants. Word jij wakker en droom je van bakken.

Aantal uren

32-34 per week

Ervaring gewenst

Nee

Engelstalig probleem

Nee

Functie-eisen

Zelfstandig
Gepassioneerd
Creatief
Je zorgt samen met een collega voor het reilen en zeilen van de bakkerij. Van inkoop, productie en uitdragen van de producten tot onderhoud en schoonmaak van de bakkerij. Wij zijn een zuurdesembakkerij.

Over Norvolk Scheveningen

Scandina bakkerij lunchroom, aan haven in Scheveningen.

Bedrijfsgegevens

Kranenburgweg 160

2583ER Den Haag

Zuid-Holland Nederland

https://www.instagram.com/norvolkscheveningen?igshigsh=MTh1YWJpaDEybnJ6&utm_source=qr

Gegevens contactpersoon

Mevrouw (Carla)

  • Kook Clinic

Horeca Academie locatie Den Haag

Anna van Hannoverstraat 4
2595 BJ Den Haag
E
T



Functie:zelstandig werkend bakker
Startdatum:11-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 34

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Voorschotenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorschotenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Zelstandig Werkende Bakker Horeca Academie Den Haag 11-06-2024

Bekijk ook andere vacatures