Vacature Medewerker Informatiebeheer

Medewerker Informatiebeheer in Leiden

 • Redactie Katwijk
 • 09-12-2023

Medewerker Informatiebeheer in Leiden

Onderhoudseisen watergang

Waarom en hoe onderhouden?

Waarvoor wel en geen subsidie

Waterbeheerprogramma & effect- en middelenmonitor

Meerjarenperspectief & programmabegroting

Planning & Control

Internationale samenwerking

Canon van Rijnland

Uitgelicht

Waterbeheerprogramma & effect- en middelenmonitor

Meerjarenperspectief & programmabegroting

Planning & Control

Salaris €3053 - 4013

Krijg jij energie van het voeren van accountgesprekken met collega's om het werken met informatie te verbeteren? Heb jij ervaring met adviseren en presenteren? Zijn digitale vaardigheden voor jou vanzelfsprekend en heb je ervaring met digitaal documentbeheer? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen als medewerker Documentaire Informatievoorziening (DIV)/Informatiebeheer?
Als medewerker DIV/Informatiebeheer maak je deel uit van het team DHI (Documentaire en Historische Informatievoorziening). Het team heeft als doelstelling het ontsluiten, beheren en beschikbaar stellen van documenten, boeken en rapporten, multimedia, archieven en collecties. Wat doe je dan zoal binnen dit team?

 • Je voert accountgesprekken met collega's om het werken met informatie te verbeteren en om te toetsen of het informatiebeheer voldoet aan de normen van het kwaliteitssysteem;
 • Je geeft individuele en groepstrainingen en instructie over het gebruik van applicaties waarin documenten worden beheerd;
 • Je verzorgt en bewaakt de toegankelijkheid van digitale documenten en dossiers;
 • Je signaleert onjuist en/of onvolledig gebruik van het DMS en gaat hierover in gesprek met gebruikers en gebruikersgroepen;
 • Je participeert in projecten op het gebied van documentaire informatievoorziening;
 • Je doet voorstellen voor communicatie over documentbeheer, bijvoorbeeld berichten op intranet of het maken van instructies;
 • Je doet het dagelijks beheer en de registratie van digitale documenten en dossiers;
 • Je levert een actieve bijdrage aan werkplannen van het team.

Daarnaast is het functioneel beheer van onze verschillende systemen waarin documenten worden beheerd, een verantwoordelijkheid van ons. Met MAIS-Flexis participeert Rijnland in www.archieven.nl . Ook verzorgen we rondleidingen in de archiefbewaarplaats, schrijven we artikelen, geven lezingen en verlenen medewerking aan publicaties over de historische achtergrond van hedendaagse gebeurtenissen.
(): "De kracht van het team is samenwerking en klantgerichtheid. Wij zorgen ervoor dat zoeken vinden wordt en daarmee dragen we vanuit ons vakgebied bij aan de maatschappelijke opgaven die wij als waterschap hebben".

Waar ga je werken?

Bij het Hoogheemraadschap van Rijnland, het oudste waterschap van Nederland. We werken elke dag aan droge voeten en schoon water, voor iedereen en met oog voor natuur en landschap. In alles wat we doen, houden we rekening met de klimaatverandering. Onze belangrijkste taken zijn: zorgen voor waterveiligheid, voor schoon en gezond water, voor voldoende water en waterzuivering.

Wat vragen we van jou alsmedewerker DIV/Informatiebeheer?
Je bent een digital native of in ieder geval iemand met uitstekende digitale vaardigheden. Je hebt ervaring met adviseren en presenteren, sterker nog, dat vind je leuk om te doen! Je kunt goed luisteren en bent uiteraard klantgericht. En verder:

 • Bezit je een afgeronde MBO(+) opleiding;
 • Heb je de Leergang Informatiebeheerder of een gelijkwaardige leergang gevolgd of ben je bereid deze te volgen;
 • Ben je bekend en vertrouwd met zaakgericht werken, SharePoint en digitaal werken;
 • Wil je graag leren en ontwikkelen en neem je daar je eigen verantwoordelijkheid voor.

Hier mag je op rekenen

 • Een salaris van minimaal € 3.053,-en maximaal € 4.013,- (schaal 8) bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring.
 • Een jaarcontract met uitzicht op onbepaalde tijd;
 • Naast je salaris krijg je een Individueel Keuze Budget (IKB) ter waarde van 21% van je maandsalaris. Hiermee kun je bijvoorbeeld extra verlofuren kopen (op fulltime basis 27 extra uren per maand), bouwen aan een (nog) beter pensioen of je kunt het gewoon laten uitbetalen als loon;
 • Vakantiedagen, reiskosten of een thuiswerkvergoeding;
 • Een prima pensioenregeling bij het ABP;
 • Voor je persoonlijke ontwikkeling een opleidingsbudget van € 6.000,- voor 5 jaar;
 • Een zakelijke telefoon en een laptop die je ook privé kunt gebruiken;
 • Een thuiswerkbudget van € 850,- per 5 jaar om je thuiswerkplek goed in te richten;
 • Een werkweek van 32 tot 36 uur per week waarin je in overleg met jouw leidinggevende zelf kunt bepalen op welke uren je werkt en hoeveel uren je per dag maakt;
 • Een fijne open, informele en collegiale werksfeer, waarin iedereen zichzelf kan zijn.

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij , bereikbaar via of via .
Voor vragen over de inhoud van de functie kun je terecht bij , , bereikbaar via of via .
Procedure
Onze selectieprocedure bestaat uit twee selectiegesprekken gevolgd door een arbeidsvoorwaardenvoorstel. Het eerste gesprek is met twee teamleden en een adviseur recruitment. Het tweede gesprek is met enkele teamleden.
Omdat we graag direct in gesprek gaan met interessante kandidaten hebben we geen sluitingsdatum in de vacature staan. We zullen de vacature sluiten wanneer we een geschikte kandidaat gevonden hebben. Wil je meer informatie over de voortgang van de procedure? Neem dan even contact met ons op, dan overleggen we hoeveel tijd er nog is om te solliciteren.


Archimedesweg 1
2333 CM Leiden


Functie: medewerker informatiebeheer Startdatum: 08-12-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Tijdelijk Salaris: 3053 - 4013 Uren per week: 32 - 36 Neem dan contact op met Hoogheemraadschap van Rijnland via onbekend of onbekend.

Functie:medewerker informatiebeheer
Startdatum:07-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3053 – 4013
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Voorschotenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorschotenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Medewerker Informatiebeheer Hoogheemraadschap van Rijnland 07-12-2023

Bekijk ook andere vacatures